Mobilgarázs 6x6

Összesen 5 találat

Könnyűszerkezetes mobilgarázs gyorsan, hosszútávra!

Új helyre költözött és nem rendelkezik téglaépítésű garázzsal, azonban nem szeretné autóját a szabad ég alatt tartani, kitéve az időjárás viszontagságainak  minden évszakban? Ha a fenti kérdésre igen a válasz, akkor figyelmébe ajánljuk mobilgarázsainkat, melyeknek összeszerelése rendkívül gyors. A 6×6 mobilgarázs acél horganylemezből készült, melynek felülete nem igényel további kezelést és rendszeres karbantartást. Ez az anyag ellenáll még a legzordabb időjárási viszonyoknak is.

A lemezgarázs négyzet formájú, oldalai 6 méter hosszúak.

A mobilgarázs 6×6 megépítése nem igényel drága építőanyagot vagy talapzatot. Mivel könnyűszerkezetes lemezekből készül így árfekvése is alacsonyabb, mint egy tégla garázsnak. A garázs 6×6 további előnye, hogy kevesebb helyet foglal, mint egy klasszikus garázs, bármikor szétszedhető és újra felállítható máshol. Autóján kívül tarthat kerti szerszámokat, biciklit, udvarra való játékokat is a mobilgarázsban – a lehetőségek tárháza végtelen. A mobilgarázs 6×6 többféle színben kapható, weboldalunkon elérhető a teljes színskála. A mobilgarázs 6×6 kapuja lehet billenő vagy kétszárnyas, a mobilgarázsra tehető ablak, ajtó – ügyfeleink kérésének megfelelően. Az ajtó és az ablakok ára az alábbi:

  • ajtó 16 000 Ft.
  • műanyag ablak 40x60cm 20 000 Ft.
  • műanyag ablak 80x50cm 25 000 Ft.
  • műanyag ablak 50x100cm  30 000 Ft.

Csak a mobilgarázs 6×6 ára fizetendő,  a szállítás és helyszínen történő összeszerelés INGYENES! Ha kérdése van, tanácsra van szüksége, keressen fel minket!