Mobilgarázsok

Garázs horganyzott lemezből, hátra lejtő tetővel: 3x5m Garázs horganyzott lemezből, hátra lejtő tetővel: 3x5m
-17% WOW
Mobilgarázs 3×5 m, hátrafelé lejtő tetővel Mobilgarázs 3×5 m, hátrafelé lejtő tetővel
-21% WOW
Mobilgarázs 3×5 m, hátrafelé lejtő tetővel Mobilgarázs 3×5 m, hátrafelé lejtő tetővel
-21% WOW
Mobilgarázs 6×5 m, hátrafelé lejtő tetővel Mobilgarázs 6×5 m, hátrafelé lejtő tetővel
-19% WOW
Mobilgarázs 2×3 hátrafelé lejtő Mobilgarázs 2×3 hátrafelé lejtő
-7% WOW
3×5 garázs, hátra lejtő tetővel, másodosztályú 3×5 garázs, hátra lejtő tetővel, másodosztályú
Eladva -14% WOW
Mobilgarázs 5x3m hátrafelé lejtő Mobilgarázs 5x3m hátrafelé lejtő
-5% WOW
Mobilgarázs 3×5 két oldalra lejtő + FAB
Mobilgarázs 4x5m, matt dió színben, nyeregtetővel Mobilgarázs 4x5m, matt dió színben, nyeregtetővel
-17% WOW
Mobilgarázs 4×6 m, nyeregtetővel
Mobilgarázs 3×5 m RAL 3011 / RAL1002-es színben, hátrafelé lejtő tetővel Mobilgarázs 3×5 m RAL 3011 / RAL1002-es színben, hátrafelé lejtő tetővel
Mobilgarázs 9x5m hátrafelé lejtő, kapu színe RAL 9010
Item added to cart View Cart Checkout

Mobilgarázsok – Miért válassz mobilgarázst!

A mobilgarázsok előnyei egyértelműek, de összefoglaljuk a lényeget!

A mobilgarázsok súlya néhány száz kg között mozog. A szakemberek darabokban szállítják házhoz és a Vevő által előkészített alapon szerelik össze mérettől függően, némelyik mobilgarázs akár 30 perc alatt kész van. A mobilgarázsok szerkezete szögvasból készül és zártszelvény megerősítést kap a garázs méretétől függően. A kollégák gyorsan és szakszerűen állítják össze a megrendelt garázsokat, előre egyeztetett időpontban! A kész garázs idővel akár szétszerelhető és egy másik helyen újra összeállítható, tehát akár egy költözés során sem kell megválnunk tőle. A rögzítésnek köszönhetően stabil felépítményt kaphatunk az épített garázsok árának töredékéből. Nem kell szakembereket keresgélni, építőanyagot és külön kaput rendelni, egy mobilgarázst, megrendeléstől számított 4 héten belül kiszállítunk és összeszerelünk. Így érthető, hogy miért választják ilyen sokan a könnyen elérhető, jó minőségű lemezgarázsainkat!

Miért érdemes az Eurostal mobilgarázsokat választani?

Cégünk az Eurostal, Lengyelország egyik vezető mobilgarázs/kennel gyártó vállalata! Saját gyártósorral rendelkezünk. Termékeink közvetítők nélkül egyenesen a gyárból érkeznek Magyarországra a Vásárlókhoz, így a legkedvezőbb árat tudjuk biztosítani! Nagy gépparkunknak és saját autóinknak köszönhetően 1-4 héten belül történik a kiszállítás és az összeszerelés melyet tartalmaz a feltüntetett ár. Felépítményeink nem csak garázsként szolgálhatnak. Használhatók pl.: kerti tárolóként (sí, bicikli szerszámok tárolására…) illetve nyári műhelyek is kialakíthatók bennük, igény szerint utólag szigetelhetők is, illetve újból szét és összeszerelhetők! Kérjük, hogy tekintsék meg weboldalunkon található sztenderd termékeinket. Igény szerint egyedi hangárok, csarnokok, egyéb felépítmények építését is vállaljuk! Termékeinkre teljes körű 2 éves garanciát vállalunk!