Gruszów 212, 32-414 Gruszów, Polska

KIEGÉSZÍTŐK

Jobb garázst szeretnél,
Amint a szomszédodnak van?

A KIVÁLASZTOTT MODELL FUNKCIONALITÁSÁNAK JAVÍTÁSA
Lemezgarázs rendelésekor érdemes elgondolkodni további kiegészítők vásárlásán, amelyek nem csak esztétikusabbá,
de mindenekelőtt praktikusabbá teszik a garázst.
MUST HAVE
Kétszárnyú kapu - eurostal-mobilgarazs.hu

Kétszárnyú kapu:

A kapu minden garázs elválaszthatatlan eleme és alapkivitelben kétszárnyú kapuval értékesítjük.

Kilincses FAB zár

Kilincses FAB zár:

Minden kapu és ajtó alapkivitelben, két kulccsal rendelkezik, kilincs nélkül. Ha már kétszárnyú kapura esik a választás, vagy további ajtóra van szükséged, akkor mindenképp javasoljuk ezt a zárat.

Billenőkapu - eurostal-mobilgarazs.hu

Billenőkapu:

Kényelme és megjelenése miatt a legnagyobb érdeklődésnek örvendő kapu. Billenőkapuink szabványos trapézlemezeléssel kaphatók, mint az oldalfalak, de kérhetők széles paneles trapézolással is. A “széles paneles” kapuk vízszintes és függőleges trapézlemezelést kapnak (csak a mi kínálatunkban az eredeti Hollywood kapu). Billenőkapuink, széles paneles vi1zszintes lemezelésben a legnépszerűbbek.

Motoros kapunyitó - eurostal-mobilgarazs.hu

Motoros kapunyitó:

Billenőkapu kiválasztásakor javasoljuk annak automatizálását. Kínálatunkban az ismert CAME cég motoros kapunyitói kaphatók, melyek ideálisak kapuink mozgatására.

 • Modell: V6000
 • 24V DC vezérlő elektronika
 • Maximális tolóerő 500 N
 • 2 távirányító egy kapunyitó szetthez

* javasoljuk további ajtó beépítését az automata kapukhoz, amelyek a kényelemen kívül (nem kell minden alkalommal kinyitni a kaput) áramszünet esetén hozzáférést biztosítanak a garázshoz

Ablakok: - eurostal-mobilgarazs.hu

Ablakok:

Három méretben kínálunk ablakokat:

 • 60x40cm
 • 80x50cm
 • 100x50cm

és öt színben:

 • Fehér
 • Barna
 • Grafit
 •  Sötét dió
 • Aranytölgy

Az ablakok az egyik alapvető és legkedveltebb beépíthető kiegészítőink. A megjelenésen túl jelentősen javítják a légkeringést a lemezgarázsokban, és természetesen a kapuk, ajtók bezáródása után természetes fényt biztosítanak. Ezek a legjobb minőségű, bukó PVC ablakok, gazdasági épületekben való használatra.

Filcezett tető - eurostal-mobilgarazs.hu

Filcezett tető:

Kedvezőtlen őszi és téli időjárás esetén a garázsban, a tetőn lecsapódhat a víz. Az ablakok nyitása a légáramlás javításának érdekében minden bizonnyal segít megoldani ezt a problémát, de a tetőre már a gyártási folyamat során (trapézolás) felvitt filc, páralecsapódásgátló réteg alkalmazása mindenképpen megoldja a felmerülő problémát.

További ajtó - eurostal-mobilgarazs.hu

További ajtó:

Nem szükséges minden alkalommal kinyitni a kaput, amikor be akarunk jutni a garázsba. Kérj további ajtót (90 cm széles és 200 cm magas alapkivitelben), kizárólag FAB zárral.

Sarkak színes szegőzése eurostal-mobilgarazs.hu

Sarkak színes szegőzése:

Elengedhetetlen elem, mindazok számára, akik értékelik az esztétikus megjelenést.

Színazonos szegecselés - eurostal-mobilgarazs.hu

Színazonos szegecselés:

Egy olyan kiegészítő, amely határozottan javítja az akril matt/fényes lemezből készült garázsok megjelenését. A hagyományos ezüst szegecselés, különösen a sötétebb színeken, nagyon kiüthet, és nem feltétlenül mutat szépen. Ennek tudatában, javasoljuk szines szegecsek rendelését. A famintás lemezek esetében a szegecsek minden esetben színesek.

Csatorna rendszer - eurostal-mobilgarazs.hu

Csatorna rendszer:

Ez a rendszer lehetővé teszi a tetőről lefolyó víz szabályozását, ha esik az eső. Az esővíz sikeresen belevezethető a szennyvízrendszerbe vagy esővíztartályokba.

Horganyzott szerkezet - eurostal-mobilgarazs.hu

Horganyzott szerkezet:

A garázsok modulárisak. Az egyes részek felépítése a modellnek megfelelően kiválasztott profilokból van hegesztve. A korrózió elleni védelem érdekében a modulokat speciális fürdőbe merítéssel festik. A korrózióvédelem sokkal jobb, tartósabb módszere a korábban hegesztett elemek védelme a horganyzási folyamat során. Ez egy további fizetős szolgáltatás, de a horganyzott szerkezet évekig fog szolgálni korróziós lerakódások nélkül.

Zártszelvényből készült szerkezet - eurostal-mobilgarazs.hu

Zártszelvényből készült szerkezet:

A teljes szerkezet elkészíthető megfelelően kiválasztott zárt profilokból is. A zárt profilok és a horganyzás ötvözése bivalyerős eredményt hoz 😊

Vízszintes lemezelés a falakon - eurostal-mobilgarazs.hu

Vízszintes lemezelés a falakon:

A falakon vízszintesen elhelyezett lemez egy következő elem, amely határozottan javítja a megjelenést. Ebben az esetben a falak teljes szerkezete megváltozik, ami magasabb költségeket eredményez, de úgy gondoljuk, hogy mindenképpen megéri!