Dupla mobilgarázs

A tétel a kosárba került Kosár megtekintése Pénztár

Dupla mobilgarázs dupla beállóval – Tökéletes szerkezet 2 autó számára!

Ha nem egy, hanem két beállóhelyre van szüksége, válasszon dupla garázst!

Több autóval rendelkezik, és mindegyiket biztonságban szeretné tudni, függetlenül az időjárási viszonyoktól? Erre a megoldásra ajánljuk stabil dupla garázs könnyűszerkezeteinket, melyek összeszerelése könnyű és gyors. Felépítésük nem igényel külön engedélyt.

Ennek a könnyűszerkezetes garázsnak választható a mérete, színe, a kapu típusa egyéni rendeléseket is teljesítünk – forduljon hozzánk bizalommal. A dupla garázs kapui lehetnek klasszikus zárral vagy FAB zárbetéttel felszerelve. A klasszikus mobilgarázstól szélesebb társa azt is lehetővé teszi, hogy az egyik felében autót, a másik felében motort, egyéb nagyobb kerti szerszámokat, fűnyírót, bicikliket tároljunk. Ha nem biztos benne, hogy egy ilyen nagyobb méretű dupla garázs elfér udvarában, akkor keressen minket és szakembereink segítenek a megfelelő könnyűszerkezetes garázs kiválasztásában.

A mobil dupla garázs bővíthető plusz ajtóval és ablakkal egyéni kérés alapján. Az ajtó megfelelő gyalogos forgalomhoz, ha csak apró tárgyakat szeretnénk kivenni a garázsból és nem szeretnénk a teljes kaput kinyitni. A PVC anyagú ablakok világosabbá teszik a garázst ezen kívül praktikusak szellőztetésnél a nyári melegben. Az ajtó és PVC ablakok árait itt található:

– ajtó 10 000 Ft

– műanyag ablak 60×40 cm 20 000 Ft

– műanyag ablak 60x80cm 25 000 Ft

– műanyag ablak 100×60 cm 30 000 Ft